Första smakportionen

Igår var det dags att introducera annan mat än mjölk från mamma Celleste. Det bjöds på valpmjölk, mjölkersättning som jag köpte för att stödmata lilla Mini-killen under de första 2-3 dygnen, som blandades med pyttelite färskfoder, Vom og hundemat Puppy.

Det är inte så lätt att veta hur man ska göra första gången. Kanske suga upp maten genom trampdynorna? Eller lägga svansen i blöt och låta syskonen snutta på den sen? Vad är det man brukar säga, alla sätt är bra utom de de dåliga? Enklast var att slicka på mina fingrar men flera av valparna slickade i sig från faten.

När alla valpar provat att äta fick Celleste komma in. Mammas mjölk är ändå det bästa som finns. Sen slocknade alla som små korvar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *