Magen växer

Magen växer mer och mer för varje dag. Det syns stor skillnad på bilder när hon ligger på sidan. Här är en bild från 18 juni i år, alltså innan hon var parad.

Celleste 18 juni 2020

Under sista semestertrippen med husvagnen kom det plötsligt en tydlig mage. Den här bilden är tagen den 9 augusti.

Celleste 9 augusti 2020

Och nu går det enormt fort. Man ser skillnad för var dag som går. Nästa bild är tagen för två dagar sedan, den 24 augusti.

Celleste 24 augusti 2020

Aptiten är det inget fel på, men det får inte plats lika mycket mat i magen längre. Vi får dela upp maten i mindre portioner fördelade över dagen. Celleste får själv styra när och hur mycket mat hon vill ha.

Celleste behöver även gå ut mycket oftare nu, både för att kissa och bajsa. Det märks tydligt att valparna trycker på både magsäcken, tarmarna och blåsan.

Igår när Celleste låg bredvid mig kunde jag tydligt känna tre valpar som rörde sig. Jag är övertygad om att det finns fler på andra sidan. Nu kan man till och med se hur valparna rör sig där inne.

Om tittar noga på filmen kan man se ett par tillfällen där valparna rör sig. Det är svårt att fånga på bild, för dom rör sig oftast när man inte har tillgång till kameran

Celleste 25 augusti 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *