PLANER

Varje dag får jag mellan 2-8 förfrågningar om kommande valpkullar. Jag försöker svara på alla förfrågningar så fort jag kan, men ibland är det svårt att hinna med.

Valpplaner 2021

Den 20 augusti 2021 började Celleste att löpa och vi befann oss då på väg till Ljungskile för att ställa ut hundarna på Västra Kennelklubbens utställning i Backamo. Därifrån åkte vi direkt över till Oskarshamn för att ta färjan över till Visby, Gotland för att ställa ut där under helgen 28-29 augusti. Vi tog sen färjan hem igen, denna gång från Visby till Nynäshamn och var hemma i Täby igen den 31 augusti.

Onsdag den 1 september checkade Celleste och jag in på Silja Serenad mot Helsingfors för att träffa den blivande pappan till Cellestes valpar.

Den 3 och 4 september blev det två fullbordade parningar mellan Celleste och Svante.

💝🐾 VI VÄNTAR VALPAR 🐾💝💙

Läs mer om Svante:https://jumparoundpoodles.weebly.com/svante.html

Läs mer om Celleste:http://fera-mitis.se/celleste/

Valparna är beräknade att födas den 5 november, då är det 63 dygn sedan första parningen. Förra kullen födde Celleste på dygn 61 räknat från första parningen och jag tro att dom här kommer ytterligare någon dag tidigare… men vi får se.

Celleste & Svante efter andra parningen den 4 september 2021

Kommande planer

Celleste hade en kull som föddes den 1 september 2020. Jag kommer ta minst en, troligen två kullar till på Celleste då hon visade sig vara en fantastiskt bra mamma. När det blir vet jag inte.

Just nu väntar vi på att hon ska löpa sitt första löp efter valparna och sedan hoppas jag kunna para henne på nästa löp efter det. Så kanske till hösten-vintern 2021.

Jag har så smått börjat sökandet efter en lämplig hane och tyvärr begränsas vi alla av den pågående Corona-pandemin, vilket gör det hela mycket svårare.

Ingen kö

I dagläget har jag ingen kö för det finns liksom inget att köa till.

När jag vet på ett ungefär när hon beräknas löpa och jag hittat en lämplig hane kommer jag att publicera mina planer. I samband med det kommer jag även att informera om hur jag kommer göra med en eventuell kö och hur man anmäler intresse för att köpa valp.

Celleste och Silva (english toy terrier) leker på köksgolvet